Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

Αντιγράφουμε από το:http://pak-elta.blogspot.com

Γράφει ο Χρήστος Μπούφης:

Πρωτοκλασάτο Συνδικαλιστικό στέλεχος της πλειοψηφίας της ΠΟΣΤ, από αυτούς που εμείς οι απλοί εργαζόμενοι ονομάζουμε ''ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ'', από αυτούς που αμφιβάλω αν έχουν δουλέψει ποτέ τους τα τελευταία χρόνια σε Ταχυδρομικό Γραφείο, από αυτούς που δεν ξέρουν πόσο έχει το γραμματόσημο μιας απλής επιστολής..... ενός συστημένου.... αν η επιταγή αντικαταβολής είναι πράσινη ή κίτρινη..... από αυτούς που διαχειρίζονται τις εισφορές των εργαζομένων χωρίς ποτέ τους να έχουν κλείσει ταμείο (ΗΤΕΠ) σε Ταχυδρομικό Κατάστημα...., από αυτούς που σαν Ιθύνοντες της Εργατικής Τάξης και εκπρόσωποι των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία, δεν αντέδρασαν όταν...
τα χρήματά μας επενδύθηκαν στο Χρηματιστήριο παλαιότερα και στα Δομημένα Ομόλογα πρόσφατα, με αποτέλεσμα τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία να απολέσουν το 70% της αξίας των χρημάτων μας, ποσά που αντιστοιχούν σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ.
Ένας λοιπόν από αυτούς, είπε στο προτελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΤ, αλλά και στους διαδρόμους της οδού Αριστοτέλους, προκειμένου να δικαιολογήσει την ανικανότητα τη δική του, της Παράταξής του αλλά και της Κυβέρνησής του, ότι :


"Υπάρχουν υπάλληλοι – οι Διανομείς και οι οδηγοί, οι οποίοι δεν εργάζονται πλήρες ωράριο, αλλά στις δέκα η ώρα βρίσκονται στα σπίτια τους......."


Το είπε αυτό σήμερα που στο Ταχυδρομείο τα κενά υπερβαίνουν τα 2.500 (κατά δήλωση δική τους), και που για να βγεί η δουλειά οι περισσότεροι συνάδελφοι εργάζονται πέρα και από το ωράριο τους.


Απάντηση :
Αν τους ξέρει, οφείλει να κατονομάσει - αυτούς - τα Γραφεία που εργάζονται - τους Προϊσταμένους που τους ανέχονται και τους καλύπτουν.
Σε αντίθετη περίπτωση είναι συκοφάντης και πρέπει να πάρει την απάντηση που του αρμόζει.....
Τέλος αν πραγματικά υπάρχουν τέτοιο υπάλληλοι υπεύθυνοι πρώτα από όλους είναι αυτός και το σινάφι του.
Άντε για να μην ανοίξω το στόμα μου περισσότερο και σας βγάλω όλα τα άπλυτα στη φόρα.
Τα ακούτε ορέ φαντάσματα..... τα ψέματα τελειώσανε.

Χρήστος Μπούφης

Απάντηση από τον Αν.Γραμματέα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΔΗΓΩΝ-ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΛΤΑ:

σάρωση0001 - Αντίγραφο

Το ονοματάκι του Πρωτοκλασάτου Συνδικαλιστικού στελέχους της πλειοψηφίας της ΠΟΣΤ ακόμα δεν το γνωρίζουμε .Να είναι σίγουρος πως μόλις το μάθουμε θα πάρει και την κατάλληλη απάντηση μέσο της νομικής οδού. Να του υπενθυμίσουμε μόνο πως 40 και πλέον κενά δρομολόγια λόγο ελλείψεως προσωπικού καλύπτονται από τους οδηγούς με διπλό βάρδιες «που στις δέκα η ώρα είναι στα σπίτια τους»… φαίνετε πως τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα πάνε μόνα τους στα δρομολόγια. . .

Ρε δεν ντρεπόσαστε λίγο; Από εσάς μετά περιμένουμε να διεκδικήσετε τα δίκια των εργαζομένων;;;

Ο Αν.Γραμματέας του συλλόγου:Βασίλειος Πήχας