Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες για τα ΕΛΤΑ

 elta1 Αντιγράφουμε από το: http://pak-elta.blogspot.com

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει τελευταία τα αρνητικά δημοσιεύματα για τα ΕΛΤΑ. Καθημερινά έχουμε δεκάδες αναρτήσεις στο διαδίκτυο (δεν χρειάζεται να τις αναπαράγουμε κι εμείς) για κακή ή καθόλου εξυπηρέτηση των πολιτών σε διάφορα σημεία της χώρας.
Οι συνάδελφοι μας γίνονται καθημερινά σάκος του μποξ, εισπράττοντας τα δικαιολογημένα παράπονα του κόσμου που δεν λαμβάνει την αλληλογραφία του.
Καταλαβαίνουμε πως η νέα διοίκηση δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση από τη μια μέρα στην άλλη, όμως πρέπει να αποτελέσει την πρώτη της προτεραιότητα η πρόσληψη έστω εποχικού . . .
προσωπικού, που ο αριθμός του να καλύπτει τα υπάρχοντα οργανικά κενά και στην συνέχεια μόνιμου.
Δυστυχώς σ’ αυτή την δύσκολη καμπή το συνδικάτο αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων. Γι' αυτό άλλωστε έχουμε και τα φαινόμενα, οι εργαζόμενοι να οργανώνονται και να αντιδρούν από μόνοι τους.
Θυμόμαστε όλοι πως στο πρόσφατο παρελθόν οι απαιτήσεις της ΠΟΣΤ για προσλήψεις ήταν η πρώτη της προτεραιότητα και πως αποτελούσε την αιχμή των διεκδικήσεων της. Τελευταία εγκλωβισμένη στις κομματικές αγκυλώσεις της και στα κυβερνητικά μέτρα, ξέχασε «την πλήρη κάλυψη των κενών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» όπως έλεγε και έγραφε στις ανακοινώσεις της και ακούγονται πλέον φωνές που λένε πως πρέπει να προσαρμοστούμε στην σημερινή δύσκολη πραγματικότητα.
Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα…

Διαβάστε περισσότερα:http://pak-elta.blogspot.com/2010/04/blog-post_13.html