Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

F1: Το μυστικό του Rosberg για τις... δύσκολες μέρες

Ο Nico Rosberg αποκαλύπτει το γυναικείο του μυστικό για αντιμετωπίζει την ανεπιθύμητη υγρασία από τον ιδρώτα στο μέτωπό του κατά τη διάρκεια των Grand Prix σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες.Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ακόμη είμαστε στη...
μέση Μαρτίου στο δεύτερο Grand Prix της χρονιάς (στη Μαλαισία) και παρά την αμηχανία του ο Nico Rosberg αποκάλυψε το μυστικό του για να αντιμετωπίζει την υπερβολική εφίδρωση στο μέτωπό του. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους του Sky News (Sky Sports News Craig Slater) πάνω από την μπαλακλάβα του τοποθετεί μία... σερβιέτα.

Η ερώτηση ήταν απλή και ο Rosberg απάντησε αρχικά αμήχανα στον Craig Slater. Μάλιστα είπε πως ο ιδρώτας στο σημείο είναι τόσο έντονος που μπαίνει στα μάτια του και τον αναγκάζει να ανοιγοκλείνει πολλές φορές. Για να το αποφεύγει αυτό βάζει μία σερβιέτα στο μέτωπό του και λύνει το πρόβλημα.


Ο Rosberg είπε: « Έχω πρόβλημα με τα μάτια μου. Ιδρώνω πολύ και για το λόγο αυτό φοράω μία κορδέλα κεφαλής. Στην πραγματικότητα φοράω κάτι σαν κορδέλα κεφαλής είναι ένα κόλπο και νομίζω πως μπορώ να σας το αποκαλύψω» και πρόσθεσε:

« Φοράω γυναικεία... εεεεε πως το λέτε; Αυτό που βάζετε στο εσώρουχό σας» είπε κοιτάζοντας μία γυναίκα δημοσιογράφο.
Ο Craig Slater ρώτησε: «Καλσόν;»
Ο Rosberg απάντησε: «Όχι αυτό που φοράτε μέσα από το εσώρουχο».
Ο δημοσιογράφος του Sky News ρώτησε ξανά: «Σερβιέτα»;
«Ναι σερβιέτα αυτό βάζω στο μέτωπό μου και κρατά τον ιδρώτα» απάντησε ο οδηγός της Mercedes.


Πηγή:http://www.newsbomb.gr