Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας στον κοινωνικό χώρο των οδηγών, στο παλαιό Κ.Δ.Α. 
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος των ΕΛΤΑ κα. Ευφροσύνη Σταυράκη, και  ο   Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Ζαρολιάγκης, ...
οι Γενικοί Διευθυντές του Οργανισμού κ.κ Σάββας Δάνδολος, Γιάννης  Βερίγος, Τζίμος Ευάγγελος, Σιάνος Σπύρος, η προσωπάρχης κα. Βάϊα Κουκλάκη, ο Διευθυντής αυτοματοποιημένων κέντρων διαλογής Αττικής κ. Μάνος Τζαγκαράκης, ο τομεάρχης διαβιβάσεων κ. Φουρλής Νίκος , ο τομεάρχης ΠΑΟΜ Συντήρησης Οχημάτων κ. Μπουρίκας Δημήτρης , η τομεάρχης  Κέντρων Δεμάτων ΡΟΥΦ  κα. Κοφινάκου Πόπη, οι επικεφαλής και εκπρόσωποι  των συνδικαλιστικών παρατάξεων της ΠΟΣΤ  κ. Σαπλαούρας  Κώστας , κ. Παπανικολάου Γιώργος, κ. Καψοκόλης Δημήτρης και κ. Ανωγιάτης Γιώργος,  πολλοί συνταξιούχοι συνάδελφοι,  και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι /συναδέλφισσες Οδηγοί του ΚΔΑ, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου από το χώρο των ένστολων φυλάκων.   
Την εκδήλωση συνόδευσε ζωντανή ορχήστρα, το κρασί έρεε άφθονο και τα ψητά πηγαινοερχόταν με σπεσιαλιτέ γουρουνοπούλα στη σούβλα. 
Δεν ήθελε και πολύ να ανάψει το κέφι καθώς το σωματείο επιφύλασσε και πολλές εκπλήξεις  … 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση μας...




Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και συναδέλφους Καλή Χρονιά με Υγεία και... Καλά - Ασφαλή ταξίδια  !!!