Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική

Διακοπή της κυκλοφορίας έχει επιβάλλει η Τροχαία σε σημεία της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης ή του παγετού που έχει συσσωρευτεί, ο οποίος καθιστά το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό.Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο...
Πάρνηθας από το τελεφερίκ έως το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Πεντέλης ''414'' έως τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου, στη λεωφόρο Χασιάς - Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια, στην Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως, ενώ στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θήβας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.
Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θήβας, από το 3 χλμ ρεύμα προς Θήβα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μάνδρας - Ειδυλλίας Αττικής, στα Βίλια, στην περιφερειακή οδό Βαρυμπόμπης - Κατσιμιδίου, από το ύψος της ταβέρνας «Θέα» και σε σημείο της λεωφόρου Διονύσου, στο ρεύμα προς Μαραθώνα.
Πηγή:http://www.enikos.gr