Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ: 9 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Της Επιχειρησιακής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης στα ΕΛΤΑ με την επωνυμία: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΕΛΤΑ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κωνσταντινουπόλεως, αριθμός 177, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.


Κατά


Του Οργανισμού με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΕΛΤΑ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Απελλού, αριθμός 1, όπως νόμιμα εκπροσωπείται....Κοινοποίηση:

1. Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, που εδρεύει στον δήμο Παπάγου, οδός Αναστάσεως, αριθμός 2, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

2. Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που εδρεύει  στην Αθήνα, οδός Πειραιώς, αριθμός 40,  όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

3. Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών και με διακριτικό τίτλο «ΠΟΣΤ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αριστοτέλους, αριθμός 11-15, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.Κύριοι

Το τελευταίο διάστημα και παρά τις διατυπωμένες διαφωνίες μας, παρά τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες μας, καταστρατηγώντας τα συμφέροντα του Οργανισμού, έχετε επιδοθεί σε μια προκλητική  προσπάθεια εκχώρησης του έργου μας σε ιδιώτες. Πρόσφατα αποφασίσατε να εκχωρήσετε το έργο της χρηματοδότησης των μονάδων διανομής και των καταστημάτων της Αττικής σε ιδιωτική εταιρία security.
Σε προηγούμενες εξώδικες διαμαρτυρίες μας αντί να επιχειρηματολογήσετε και να αποδείξετε ότι οι ενέργειές σας δεν είναι σε ακραίο βαθμό επικίνδυνες για τη βιωσιμότητα του ΕΛΤΑ, αντί να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ για τα πεπραγμένα σας, μας ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ χωρίς αιδώ, για πράξεις που βρίσκονται στη φαντασίας σας και μόνο.
Ύστερα από αυτές σας τις ενέργειες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και η έκτακτη Γενική του Συνέλευση,  συνεδρίασαν σήμερα  8 Ιανουαρίου 2015 και:

Αποφάσισαν ομόφωνα


Να προκηρύξουν νέα 24ωρη απεργία στις 9 Ιανουαρίου 2015 και σε περίπτωση που συνεχίζετε να μην ανακαλείτε την απόφαση σας, το Δ.Σ. του Συλλόγου (υπάρχει προς τούτο απόφαση της προαναφερόμενης Γενικής μας Συνέλευσης) θα συνεδριάσει εκ νέου για να πάρει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματος ημών. Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς όσους απευθύνεται και σε όσους κοινοποιείται, όπως νόμιμα εκπροσωπούνται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ταύτη ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως του.


Αθήνα 08 Ιανουαρίου 2015

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ. Γραμματέας                  Γεώργιος Αποστολόπουλος            Βασίλης Πήχας