Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Παρασκευή 9/1: Νέα απεργία των οδηγών & τεχνιτών ΕΛΤΑ κατά της ιδιωτικοποίησης του έργου τους

Σε νέα 24ωρη απεργία, στις 9 Ιανουαρίου, προχωρεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδηγών – Τεχνιτών ΕΛΤΑ, κατόπιν σχετικής, κοινής απόφασης του διοικητικού και του γενικού συμβουλίου του, αντιδρώντας στην...
εκχώρηση του έργου τους σε ιδιώτες– στην είσοδο ιδιωτικών εταιρειών χρηματαποστολών (οι οποίες θα μεταφέρουν το «ρευστό» στα καταστήματα της Αττικής).

Ο Σύλλογος κατηγορεί τη διοίκηση των ΕΛΤΑ ότι με την απόφασή της αυτή καταστρατηγεί τα συμφέροντα του Οργανισμού και σημειώνει στη σχετική Εξώδικη Δήλωση – Γνωστοποίηση – Διαμαρτυρία για την απεργία: «Σε προηγούμενες εξώδικες διαμαρτυρίες μας αντί να επιχειρηματολογήσετε και να αποδείξετε ότι οι ενέργειές σας δεν είναι σε ακραίο βαθμό επικίνδυνες για τη βιωσιμότητα του ΕΛΤΑ, αντί να απολογηθείτε για τα πεπραγμένα σας, μας εγκαλείτε χωρίς αιδώ, για πράξεις που βρίσκονται στη φαντασίας σας και μόνο».


«Σε περίπτωση που συνεχίζετε να μην ανακαλείτε την απόφαση σας, το Δ.Σ. του Συλλόγου (υπάρχει προς τούτο απόφαση της προαναφερόμενης γενικής μας αυνέλευσης) θα συνεδριάσει εκ νέου για να πάρει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας», προειδοποιεί καταλήγωντας.