Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ο Marquez πήρε την pole position

Οι κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP στο Sachsenring πραγματοποιήθηκαν με δύο πολύ μεγάλες απουσίες. Ο Jorge Lorenzo και ο Dani Pedrosa δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος, μετά τις άσχημες...
πτώσεις τους στις ελεύθερες δοκιμές.
Ο Lorenzo έχει ήδη επιστέψει στην Ισπανία, όπου χειρουργήθηκε στον αριστερό ώμο και ο Pedrosa δεν κατάφερε να τρέξει και δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα μπορέσει να πάρει μέρος στον αγώνα της Κυριακής.
Σε αυτό το πλαίσιο, έμεινε στους υπόλοιπους να δώσουν τη μάχη της pole position. Αυτός που τα κατάφερε καλύτερα ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος σημείωσε έναν εξαιρετικό χρόνο με τη Repsol Honda και θα εκκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την πρώτη θέση. Δίπλα του θα έχει τον Cal Crutchlow, ο οποίος με την Yamaha της Tech 3 ήταν -όπως αναμενόταν- πολύ γρήγορος. Από την 3η θέση και την πρώτη σειρά θα εκκινήσει ο Valentino Rossi, ο οποίος έμεινε λίγα μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Crutchlow, αλλά ήταν ευχαριστημένος από την επίδοσή του.
Ο Stefan Bradl στον αγώνα της πατρίδας του δεν κατάφερε αυτό που έψαχνε, δηλαδή εκκίνηση από την 1η σειρά, καθώς παρότι έδειξε να έχει την ταχύτητα δεν κατάφερε να φέρει την LCR Honda πιο ψηλά από την 4η θέση.
Αντίθετα, ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίδοση του Aleix Espargaro, ο οποίος σημείωσε τον 5ο χρόνο και κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:22, αφήνοντας πίσω του πολλές πρωτότυπες μοτοσικλέτες, όπως την εργοστασιακή Ducati του Nicky Hayden που έμεινε στην 6η θέση.
ΠΗΓΗ: msfree.gr
Πηγή:http://www.enikos.gr