Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Καυτό... θέαμα στις Αφίδνες

Στην πίστα Kartodromo στην περιοχή των Αφιδνών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Ιουνίου δύο αγώνες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον τόσο των οδηγών όσο και πλήθος θεατών. Ο λόγος για το GTCC αλλά και τον αγώνα Drift της λέσχης Start Line.
Οι νικητές του GTCC...

Το πρωί της Κυριακής αφιερώθηκε στις «μάχες» μεταξύ των μελών των οργανωμένων clubs για τον 2ο αγώνα του GTCC, με τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες να ολοκληρώνουν με επιτυχία τα περάσματά τους, ενώ τέσσερεις οδηγοί στάθηκαν άτυχοι και δεν μπόρεσαν λόγω μηχανικών προβλημάτων να καταταγούν.  Στην κατηγορία Tuning νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γεωργοκώστας από τους Overclockers με Citroen AX,  στην κατηγορία Special επικράτησε ο Θωμάς Παπαπάσχος από τους  Subamaniacs με Nissan Silvia, ενώ νικητής στην κατηγορία Open ήταν ο Γιάννης Λούκος των The Sheeps & The Dogs, με Citroen AX S1600.

Οι νικητές στο Drift
Για τον δεύτερο αγώνα Drift S.L.C. 2013 η μάχη στην γενική κατάταξη μεταξύ του Δημήτρη Πλουμιστού με BMW E46 M3 3200 και του Δημήτρη Δημητρίου με OPEL Ascona που ισοβάθμησαν με 91 βαθμούς στον κανονικό αγώνα, κρίθηκε με ένα επιπλέον επαναληπτικό γύρο. Τελικά νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Πλουμιστός που ήταν και  πρώτος στην κατηγορία D3, με τον Δημήτρη Δημητρίου (νικητή της D2), να τον συγχαίρει και να κατακτά την δεύτερη θέση. Τρίτος γενικής αναδείχθηκε ο  Παναγιώτης Αννης με BMW E36 4400 V8. 

Άτυχοι της ημέρας οι Γιώργος Γελαδάς, Ματθαίος Κηπουρός, Θωμάς Παπαπάσχος, Θανάσης Κοράκης και Νίκος Καλούδης που λόγω μηχανικών προβλημάτων δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στον αγώνα.
Να σημειώσουμε ότι, χορηγός επικοινωνίας των δύο θεσμών είναι για φέτος η τηλεόραση της Ζούγκλας.
Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το GTCC πατήστε εδώ

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τον αγώνα Drift πατήστε εδώ

Πηγή:http://www.zougla.gr