Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παρέδωσε στον Π. Πικραμμένο ο Λ. Παπαδήμος

Παρέδωσε στον Π. Πικραμμένο ο Λ. Παπαδήμος     Ο κ. Παπαδήμος ευχήθηκε στον κ. Πικραμμένο «κάθε επιτυχία στο έργο του» , δίδοντας έμφαση στην ανάγκη να επικρατήσουν το επόμενο διάστημα συνθήκες ηρεμίας και τάξεως, καθώς η χώρα διέρχεται μια δύσκολη περίοδο. «Είμαι στη διάθεσή σας» διαβεβαίωσε...
ο κ. Παπαδήμος.
Από την πλευρά του, ο κ. Πικραμμένος ευχαρίστησε τον κ. Παπαδήμο. «Συμμερίζομαι πλήρως το γεγονός ότι η χώρα τελεί υπό ιδιαίτερες συνθήκες και ότι αναλαμβάνω πράγματι αυτόν τον δύσκολο ρόλο σε μια ιδιαίτερα σκληρή περίοδο. Η κυβέρνηση αυτή, είναι μια κυβέρνηση υπηρεσιακή η οποία έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια εκλογών ώστε να εκφραστεί ο ελληνικός λαός», ανέφερε, συμμεριζόμενος ότι «πρέπει να επικρατήσουν για το καλό του τόπου συνθήκες ηρεμίας και τάξεως».
Επίσης, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός εξήρε τη συμβολή του προκατόχου του το προηγούμενο διάστημα, λέγοντας ότι «με πολύ κόπο και πολλές θυσίες», ο κ. Παπαδήμος συνέβαλε «με αποφασιστικό τρόπο ώστε να περάσουμε δύσκολα εμπόδια τα οποία και βρίσκονται ενώπιόν μας».