Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Την είσοδό του στη Βουλή θα διεκδικήσει στις προσεχείς εκλογές το Κίνημα Ανέργων

Την είσοδό του στη Βουλή θα διεκδικήσει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το Κίνημα Ανέργων, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του, Γαβριήλ Αβραμίδης.
Ο κ. Αβραμίδης, απευθυνόμενος στους χιλιάδες ανέργους που υπάρχουν σε όλη τη χώρα και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται ιδιαίτερα...

από την οικονομική κρίση, απηύθυνε κάλεσμα για συσπείρωση και να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο, με στόχο την κατάρτιση ψηφοδελτίων και την είσοδο του σχήματος στη Βουλή.
Κατά τον ίδιο, το Κίνημα Ανέργων, το οποίο μέχρι τώρα στηρίζει με κάθε τρόπο τους ανέργους και προωθεί τα προβλήματα τους, επιδιώκει την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, την ανατροπή της σημερινής πολιτικής και την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
Είναι η πρώτη φορά που το Κίνημα Ανέργων επιχειρεί κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές, μετά την εμφάνιση του στις ευρωεκλογές του 1999, όπου ο στόχος ήταν απλώς η παρουσία και καταγραφή του. Σημειώνεται ότι η ανεργία στην Ελλάδα έχει εκτιναχθεί σε ιστορικά υψηλά το τελευταίο διάστημα με σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ πλησιάζουν τους 800.000 (για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ

Πηγή:http://www.eklogika.gr