Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Συμβολικός αποκλεισμός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Χανιά

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κτιρίου που στεγάζει το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στις Μουρνιές Χανίων, προχώρησαν σήμερα εκπρόσωποι φορέων της περιοχής που διαμαρτύρονται για την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να απομακρύνει από το υποκατάστημα τους διανομείς που εξυπηρετούσαν την περιοχή.
Μετά την αντίδραση του...
σωματείου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, εκπρόσωποι από όλους τους φορείς του πρώην δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του καταστήματος. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μουρνιών, Ματθαίος Στρατουδάκης, «δεν είναι δυνατόν να υποβαθμιστεί ένα κατάστημα τη στιγμή που σε απόσταση 500 μέτρων είναι το νοσοκομείο Χανίων και βρίσκεται στο κομβικό σημείο πέντε δημοτικών κοινοτήτων» .
«Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο, μόνο αναστάτωση και απορία προκαλεί», τόνισε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας, Μιχάλης Σχοινάς.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων που διαμαρτύρονται, δημιουργείται θέμα ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών κυρίως των ηλικιωμένων.
Σε ψήφισμα τους, οι φορείς της περιοχής ζητούν από την περιφερειακή διοίκηση των ΕΛΤΑ να αναθεωρήσει την απόφαση της και να λειτουργήσει με τη λογική της αποκέντρωσης.
πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 
Πηγή:http://www.kathimerini.gr