Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αγωγές κατά "τζαμπατζήδων" από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

Τις πρώτες αγωγές κατά εταιρειών – επαγγελματιών οι οποίοι χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο Τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός – Κλειδί χωρίς να πληρώνουν διόδια καταθέτει τις επόμενες ημέρες η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από την Παρασκευή 15 Ιουλίου και εντός των επόμενων 10 ημερών, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. καταθέτει,...
στη Λάρισα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Βέροια, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, και την Χαλκίδα τις πρώτες 15 αγωγές κατά εταιρειών – επαγγελματιών οι οποίοι παραβιάζοντας το νόμο, χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο Τμήμα ΠΑΘΕ Μαλιακός – Κλειδί χωρίς να πληρώνουν διόδια, με αποκλειστικό σκοπό την κερδοσκοπία σε βάρος της εταιρείας, του έργου, του ελληνικού δημοσίου αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι "η χρήση του αυτοκινητόδρομου χωρίς την καταβολή του επιβαλλόμενου διοδίου τέλους αποτελεί παράνομη συμπεριφορά ειδικότερα όταν αυτή η συμπεριφορά προέρχεται από επαγγελματίες που οδηγούν μεγάλα φορτηγά και νταλίκες και τα οποία έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι προξενούν πολλαπλά μεγαλύτερη ζημία στο οδόστρωμα απ’ ότι τα απλά Ι.Χ. αυτοκίνητα".

"Ευχαριστούμε την μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών που έμπρακτα στηρίζουν το έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι η υποστήριξή τους μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε την εκτέλεση αυτού του τόσο σημαντικού για την Ελλάδα έργου υποδομής", καταλήγει η ανακοίνωση.