Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ληστεία διανομέα των ΕΛΤΑ στον Άγιο Νικόλαο


Ληστεία διανομέα των ΕΛΤΑ Αγίου Νικολάου σημειώθηκε χθες στην περιοχή Αμμουδίου.

Το πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα περιστατικό συνέβη στις 9.30 περίπου το πρωί, στην οδό Χατζηδάκη.
Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής του Κεντρικού Ταχυδρομείου Αγίου Νικολάου κ. Γιώργος Λουκάκης, το περιστατικό κατήγγειλε ο διανομέας που έπεσε θύμα της ληστείας.
Περιγράφοντας το συμβάν στην Αστυνομία όπου μετέβη συνοδευόμενος από το Διευθυντή των ΕΛΤΑ και κατέθεσε, ο νεαρός υπάλληλος...
κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι – πιθανότατα αλλοδαποί – τον πλησίασαν με δίκυκλο και αφού κατέβηκαν, με την απειλή μαχαιριού τού πήραν χχχχ ευρώ περίπου που προορίζονταν για την πληρωμή συντάξεων ΟΓΑ και οικογενειακών επιδομάτων. Επίσης του πήραν το πορτοφόλι του που περιείχε περί τα 70 ευρώ, πιστωτικές κάρτες κλπ.
Σημειώνεται ότι ο νεαρός ταχυδρομικός κατάγεται από τη Ρόδο και υπηρετεί ως αντιρρησίας συνείδησης «εναλλακτική θητεία» στα ΕΛΤΑ Αγίου Νικολάου από τον Αύγουστο του 2010, την οποία θα ολοκληρώσει τον ερχόμενο Αύγουστο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λουκάκης επεσήμανε ότι παρόμοιο περιστατικό, όσο ο ίδιος θυμάται, δεν έχει σημειωθεί στα ΕΛΤΑ του Αγίου Νικολάου.
Αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνονται για την ασφάλεια του έργου διανομής των ΕΛΤΑ, είπε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι δυνατόν κάθε ταχυδρόμο να συνοδεύει και από ένας αστυνομικός... Τόνισε, όμως, ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.
Αμέσως μετά την καταγγελία του συμβάντος, κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη χτενίζοντας την περιοχή και προβαίνοντας σε προσαγωγές υπόπτων, μήπως και αναγνωριστεί ανάμεσά τους κάποιος από τους δράστες.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
Πηγή: anatolh.com

Πηγή:http://www.goodnet.gr