Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο.

Ανάρτηση από το blog της "ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ"
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Συνταγματική αρχή του απαραβίαστου του οικογενειακού ασύλου
Το άρθρο 9 του Συντάγματος ορίζει ότι η κατοικία του καθενός είναι απαραβίαστη και κανένας δεν μπορεί να εισέλθει με τη βία σε αυτή, πλην της περίπτωσης της διεξαγωγής νόμιμης κατ' οίκον έρευνας με την παρουσία Δικαστικού λειτουργού (εισαγγελέα ή δικαστή). Συγκεκριμένα ορίζεται ότι:

zeus_461[1]

Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. Καμία έρευνα δε γίνεται σε κατοικία, παρά μόνο όταν και όπως...
ορίζει ο νόμος και πάντοτε με την παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής εξουσίας.

Οι παραβάτες της προηγούμενης διάταξης τιμωρούνται για παραβίαση του οικογενειακού ασύλου και για κατάχρηση εξουσίας, και υποχρεούνται σε πλήρη αποζημίωση του παθόντος, όπως νόμος ορίζει.
Με ποιο δικαίωμα, τα ΕΛΤΑ, επισκέπτονται τα σπίτια μας ,για να επιδώσουν δήθεν έγγραφα ή να μας ελέγξουν με τους Γιατρούς, εάν είμαστε στην Οικία μας.Θεωρώντας μας, επιλεκτικά Ψευδομένους ή τελούντες εν ΑΦΑΝΕΙΑ.
Εμείς θα Προσφύγουμε στο Συνήγορο του ΠΟΛΙΤΗ.
Να δούμε υπάρχει παραβίαση του Οικογενειακού μας ΑΣΥΛΟΥ;;;;;;.
Τα κατάλοιπα ,των Χουντικών Κανονισμών ,  Απετέλεσαν, τη βάση των Αυταρχικών Συλλογικών Συμβάσεων για τρομοκράτηση των ΄Εργαζόμενων τα τελευταία δέκα χρόνια στο όνομα δήθεν του ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΎ.
΄Ολοι όσοι παραβιάζουν το Σύνταγμα ,θα απολογηθούν στα θεσμικά ΄Οργανα της Πολιτείας.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ   ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΎΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΈΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ  - νόμος 1264- 82.
Πηγή:ΕΝΤΑΧΥ