Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οργή στη Στυλίδα - Στο κρατητήριο ο Απ. Γκλέτσος

Στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαμίας θα παραμείνει όλο το βράδυ ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, καθώς λόγω της ογκώδους συγκέντρωσης συμπαράστασης έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας δεν κατέστη δυνατή η μεταφορά του ενώπιον του Εισαγγελέα - όπως ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης - μετά τη σύλληψη του λίγο μετά τις 15:15.
Στο άκουσμα της εξέλιξης αυτής οι συγκεντρωμένοι έξω από το δικαστήριο κατευθύνθηκαν προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Η σύλληψη του δημάρχου, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., έγινε εξαιτίας των κινητοποιήσεων στις οποίες πρωτοστατεί κατά των διοδίων στην περιοχή γύρω από τη Στυλίδα και ειδικότερα στην Ντάμπια.
Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος βρισκόταν στο γραφείο του και ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα πάει μέχρι το σπίτι του, για να αλλάξει ρούχα και να επιστρέψει. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του συνελήφθη κοντά στο σπίτι του καθώς εκεί τον περίμεναν αστυνομικοί με τέσσερα περιπολικά!
Τη συμπαράστασή του στον Απόστολο Γκλέτσο εκφράζει το πανελλαδικό συντονιστικό επιτροπών αγώνα ενάντια στα διόδια. «Δεν τρομοκρατούμαστε, εξοργιζόμαστε. Το Πανελλαδικό κίνημα “Δεν πληρώνουμε διόδια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους” είναι αλληλέγγυο στον οποιονδήποτε συναγωνιστή διώκεται από το τρομο-κράτος και τις εταιρίες των χαρατσιών. Η απάντηση μας θα δοθεί στον δρόμο με πανελλαδικές κινητοποιήσεις! Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του Α. Γκλέτσου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού.

Δείτε περισσότερα:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=236850&cid=4