Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τι συμβαίνει στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας?

Απίστευτα πράγματα με πρωταγωνιστές τους "εργατοπατέρες", που δίνουν το καλό παράδειγμα στους εργοδότες...

Συνήθως στην Επιθεώρηση Εργασίας καταφεύγει ο εργαζόμενος και όχι ο εργοδότης!... Όταν μάλιστα ο εργοδότης είναι το ίδιο το Εργατικό Κέντρο, που υποτίθεται ότι είναι ο θεματοφύλακας του εργαζόμενου, τότε το πράγμα ξεφεύγει εντελώς....δεν το χωράει το μυαλό, για να δώσεις μια λογική εξήγηση.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, που ήρθαν στ΄αυτιά μας, η μία και μοναδική εργαζόμενη στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας είναι απλήρωτη 2 μήνες περίπου και σαν να μην έφθανε μόνο αυτό, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου κάλεσε και την Επιθεώρηση Εργασίας για να κάνει έλεγχο στην εργαζόμενη, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι χωρίς αντικείμενο και όπως όλα δείχνουν θέλουν να την ωθήσουν προς την έξοδο.


Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή τη κόντρα μεταξύ της μοναδικής εργαζόμενης και της διοίκησης, γιατί πολλά ακούγονται στα πηγαδάκια, ωστόσο το θέμα έχει συζητηθεί και έχει προκαλέσει έντονες κόντρες μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και μέσα στους κόλπους της ΠΑΣΚΕ.

Επίσης καταγγέλθηκε και στην συγκέντρωση της τελευταίας απεργίας δημόσια από τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ κ. Μπρέκη.

<<Δεν είναι τυχαίο που πλέον έχουν απαξιωθεί οι συνδικαλιστές στα μάτια όλων των εργαζομένων και στην κοινωνία, γι΄αυτό στις συγκεντρώσεις είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, ενώ πριν γινόταν χαμός>>, έλεγε στο LamiaReport αναγνώστης που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο χώρο.

Πηγή:www.lamiareport.gr