Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ένα τραγούδι για τον Σωκράτη (Video)

38FE2C343DD74913B907DE52D60673D7 Τρεις μήνες πέρασαν από τη στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια από τις σφαίρες των τρομοκρατών της «Σέχτας».

Στις 5 το απόγευμα θα τελεστεί τρισάγιο στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης για το τρίμηνο μνημόσυνο του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Παράλληλα, στον «αέρα» του Διαδικτύου βγήκε το www.sokratisgiolias.gr, το site που ετοίμασαν με σεβασμό στη μνήμη του, οι δικοί του άνθρωποι, μέσα στο οποίο υπάρχουν πληροφορίες για τη ζωή του, τη δημοσιογραφική πορεία του, καθώς και σχόλια φίλων και συνεργατών για τον Σωκράτη που έφυγε νωρίς, βίαια και άδικα.

Στο site υπάρχει αναρτημένο και το τραγούδι με τίτλο ΦΩΝΑ-ΖΩ σε στίχους και μουσική του αδελφού του Σωκράτη, Νίκου Γκιόλια, στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι που κάποιοι ήθελαν νεκρό τον ασυμβίβαστο δημοσιογράφο, με 17 σφαίρες.

Για πρώτη φορά από τις 24 Ιουλίου και την τελευταία ανάρτηση στο troktiko, η ομάδα επανήλθε το μεσημέρι της Τρίτης, με νέα ανάρτηση, που παραπέμπει τους φίλους του στο sokratisgiolias.gr, το νέο σημείο αναφοράς στο Διαδίκτυο για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο.

Πηγή:http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=86426