Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εργασίες μεταλλικής γέφυρας στη λεωφ. Κηφισού

Ο Κυριάκος μας ενημερώνει:
B9790D7CCF21313416E5A42C5FD3659B Υπομονή πρέπει να έχουν οι οδηγοί τις προσεχείς ημέρες

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνει ότι θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού και βαφής της μεταλλικής γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της λεωφ. Αθηνών (Καβάλας) με τη λεωφόρο Κηφισού. Για τις εργασίες αυτές απαιτείται εκτροπή της κυκλοφορίας ως εξής:

1) Στον κλάδο της λεωφόρου Κηφισού ο οποίος κατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων από τη λεωφόρο Αθηνών (Αιγάλεω) στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού προς Λαμία μέσω αερογέφυρας,

2) Στον κλάδο ανόδου της λεωφόρου Κηφισού που κατευθύνει τα οχήματα από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στη λεωφόρο Αθηνών προς Αιγάλεω μέσω αερογέφυρας,

3) Στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού του κλάδου καθόδου προς Πειραιά. (Το ρεύμα όμως που κατευθύνει τα οχήματα προς Αιγάλεω θα παραμένει ανοιχτό).

Οι εργασίες θα εκτελούνται από το βράδυ (21:00) της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου έως και το πρωί (06.30) της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2010.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των αυτοκινήτων, ειδικά για τα πρωινά της Παρασκευής και του Σαββάτου να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Πηγή:http://www.newsbeast.gr