Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Φορητός σαρωτής χειρός ION CopyCat

1369l Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον Gadget που πραγματικά μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. . .

Η ψηφιοποίηση φωτογραφιών και εγγράφων ήταν πάντα μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε πάντα την χρήση ογκώδους εξοπλισμού (σαρωτές, εκτυπωτές).
Μπαίνοντας όμως στην ψηφιακή εποχή όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές άρχισαν να συρρικνώνονται και να γίνονται πιο βολικές στην χρήση. Έτσι έγινε και με τον φορητό σαρωτή χειρός COPYCAT της ΙΟΝ ο όποιος ψηφιοποιεί τα αρχεία σας σε χρόνο ρεκόρ.
Ο σαρωτής ΙΟΝ Copycat είναι απόγονος των τεράστιων μηχανημάτων σάρωσης, όμως έχει αρκετά μικρότερο μέγεθος (διαστάσεις 2.5 x 25.5 x 2.8εκ.) και λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ (περιλαμβάνονται στην συσκευασία), ώστε να είναι πλήρως φορητός και να μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας. Οι μπαταρίες που διαθέτει του επιτρέπουν να σαρώσει έως και 200 σελίδες ενώ η ταχύτητα σάρωσης είναι μόλις 2-3 δευτερόλεπτα.
Η ευφυής αυτή συσκευή, σας επιτρέπει να σκανάρετε  οποιοδήποτε έγγραφο, κείμενο ή φωτογραφία επιθυμείτε να ψηφιοποιήσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σαρώσετε με το CopyCat την σελίδα που θέλετε να ψηφιοποιήσετε. Η συσκευή θα αποθηκεύσει την σκαναρισμένη επιφάνεια ως φωτογραφία JPEG υψηλής ανάλυσης στην κάρτα SD (δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία), επιτρέποντας σας να την μεταφέρετε στον Η/Υ σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η τιμή του είναι περίπου στα 99,00 €

Πηγή:http://www.kgadgets.gr/product.asp?catid=1369