Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ…

__1_~1 

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι

Στις 30/09/10 αυτά που άκουσα από τα μέλη της πλειοψηφίας του Δ.Σ της ΠΟΣΤ για το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του ΕΛΤΑ και τις προοπτικές και εξελίξεις που αφορούν τον Οργανισμό μας ,μου επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά πως αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται μας εκπροσωπούν και μάχονται για τα δικαιώματα μας και όλα αυτά που έχουμε μέχρι σήμερα κερδίσει μέσα από αγώνες αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά κατώτεροι των περιστάσεων. . .και όχι μόνο…!!!

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι εμείς δεν πιστεύουμε και ακόμα περισσότερο δεν θα επιτρέψουμε να έρθει εργασιακός μεσαίωνας για τους εργαζόμενους και μαύρες μέρες για το Ταχυδρομείο είμαστε εδώ έτοιμοι και δυνατοί με την δύναμη που μας δίνετε εσείς όλα αυτά τα χρόνια Συναδέλφισες-Συνάδελφοι, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αξιοπρεπώς, να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για την δουλειά που κάνουμε ,για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε τις οικογένειες μας.

Τέλος μια δόση αισιοδοξίας από μερικά σχόλια που άκουσα στο διάλειμμα της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης από συναδέλφους του τύπου:

«Να έρθουν αυτοί να πάνε τους μεγαλύτερους τομείς» -«να κόψουν τις δικές τους πρόσθετες αμοιβές»(και σε αυτό απόρησα …παίρνουν πρόσθετες αμοιβές στην ΠΟΣΤ)…;;;

Δόση αισιοδοξίας ότι υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι που δεν είναι διατεθειμένοι να σκύψουν το κεφάλι που δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν “βοσκό” να τους πάει σαν πρόβατα επί σφαγή. . .

Συναδέλφισες-Συνάδελφοι

Είμαστε εδώ ενωμένοι και θα δώσουμε την δική μας απάντηση.

Μια απάντηση που έχουμε δώσει κατά καιρούς και ξέρουν πολύ καλά την δυναμική της. . .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο Αν.Γραμματέας

Πήχας Βασίλης