Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Συνέλευση τμήματος οδηγών


 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στον κοινωνικό χώρο του τμήματος των οδηγών η  συνέλευση που συγκάλεσε ο προϊστάμενος του τμήματος.Τα θέματα που είχαν προγραμματιστεί προς συζήτηση ήταν η εορταστική περίοδος, οι αυξημένες ανάγκες του τμήματος καθώς και οι πρόσθετες αμοιβές του νέου χρόνου.

Μικρή ήταν η προσέλευση των συναδέλφων(ούτε 30 άτομα δεν παρευρέθησαν τα 8 ήταν μέλη του Δ.Σ) με ότι αυτό συνεπάγεται και όποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν από αυτή την κίνηση των συναδέλφων.

Ο προϊστάμενος ζήτησε από τους συναδέλφους να επιδείξουν περισσότερο ζήλο και ευσυνειδησία, για να βγεί η δουλειά των εορτών.

Σε ότι έχει να κάνει με την ευσυνηδεισία των οδηγών για τη δουλειά τους και την οικογένεια του ΕΛ.ΤΑ γενικότερα αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, παρά τις τεράστιες ελλείψεις που παρουσιάζει το τμήμα, όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι την συγκεκριμένη εποχή οι ανάγκες για ανθρώπινο δυναμικό είναι αυξημένες και παρόλο που και ο ίδιος ο υπουργός έχει δώσει εντολή για πρόσληψης αυτή την περίοδο ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα.

Βλέπε παλαιότερη ανάρτηση μας την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009

Πρόσληψη 250 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ

Ότι αφορά τις πρόσθετες αμοιβές και τον προγραμματισμό τους για τον νέο χρόνο θα παραμείνουν σε γενικές γραμμές ως έχουν με πολύ μικρές αλλαγές, αλλά με την δέσμευση πως δεν θα γίνονται αλλαγές ενδιάμεσα της χρονιάς και κανείς δεν θα εργάζεται σε δεύτερη κατηγορία πρόσθετης αμοιβής, εκτός από εκείνη που έχει δηλώσει. Πρέπει να μπούν δικλίδες ασφάλειας έτσι ώστε να αποτραπούν φαινόμενα αδικιών, όπως φέτος.