Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας στον κοινωνικό χώρο των οδηγών, στο παλαιό Κ.Δ.Α. Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Σάββας Δάνδολος, που έκοψε και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,...
ο τομεάρχης διαβιβάσεων Δημήτρης Μπουρίκας, το διοικητικό προσωπικό του τμήματος κίνησης Φουρλής Νίκος και Κοφινάκου Πόπη,  οι επικεφαλής των συνδικαλιστικών παρατάξεων ΔΑΚΕ Δημήτρης Καψοκόλης, ΠΑΚ Γιάννης Βερίγος, ΔΑΚ Γιάννης Οικονόμου, οι συνταξιούχοι πρώην πρόεδροι του Σωματείου, Μιχάλης Μιχαλαριάς & Γιώργος Αποστολόπουλος, πολλοί συνταξιούχοι συνάδελφοι, (οι οποίοι αποδεικνύουν τους ισχυρούς δεσμούς που δημιουργούνται στο χώρο μας και παραμένουν αναλλοίωτοι στο πέρασμα του χρόνου), και σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι /συναδέλφισσες Οδηγοί του ΚΔΑ, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου από το χώρο των ένστολων φυλάκων.


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση μας...Θύμιος Κατσιάνης (μέλος ΔΣ), Θοδωρής Σιαφάκας (Γ.Γ.), Βασίλης Πήχας (Πρόεδρος), Ανδρέας Σίνος (Αντιπρόεδρος) 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μέλος του Δ.Σ Άκης Στρατικόπουλος μας εξέπληξε ευχάριστα με την χροιά της φωνής του  

 

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και συναδέλφους Καλή Χρονιά με Υγεία και...
Καλά - Ασφαλή χιλιόμετρα !!!