Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Σε ισχύ θα τεθούν από τις 9 Μαΐου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης στον ανισόπεδο κόμβο Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της...
κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, για το χρονικό διάστημα από 4 έως και 9-5-2015, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, ως εξής:
-Στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τον Α/Κ Κινέττας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Η/Κ Πανοράματος (χ/θ 53+500), μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου.
-Στο δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα του 160μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την κάθετη οδό του ανισόπεδου κόμβου (χ/θ 56+600), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.