Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ταχύτερες οι Mercedes στο Μπαχρέιν

Με τον Lewis Hamilton να είναι για άλλη μία φορά ταχύτερος και τον Nico Rosberg στη 2η θέση, οι Mercedes δεν είχαν αντίπαλο ούτε στη 2η περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP Μπαχρέιν. Από αρκετή απόσταση ακολούθησαν οι υπόλοιποι....

Με τους προβολείς της πίστας του Sakhir να δημιουργούν ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο σκηνικό, οι οδηγοί βρήκαν την πίστα σε αρκετά καλή κατάσταση για να σημειώσουν τους καλύτερους χρόνους τους και αυτό έκαναν, με τις Mercedes να δίνουν το ρυθμό και με τη μεσαία και με τη μαλακή γόμα, πάντα με τον Hamilton να είναι μπροστά -είτε για λίγο είτε για πολύ- από τον Rosberg.
Εκείνος που κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο τις Mercedes ήταν ο Fernando Alonso με τη Ferrari, ο οποίος όμως παρόλα αυτά ήταν πάνω από 1 δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Hamilton.
Σύμφωνα με το msfree.gr, ο Alonso ηγήθηκε ενός γκρουπ οδηγών που όλοι τους είχαν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Τον 4ο χρόνο σημείωσε ο Daniel Ricciardo με τη Red Bull και τον 5ο ο Felipe Massa με τη Williams.
Μέχρι και τη 10η θέση ακολούθησαν οι Jenson Button, Daniil Kvyat, Kevin Magnussen και Sergio Perez. Όλες οι ενδιάμεσες διαφορές από την 3η μέχρι τη 10η θέση ήταν μικρότερες από 1 δέκατο του δευτερολέπτου.
Η δράση στο Μπαχρέιν συνεχίζεται με το FP3 στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ στις 16:00 θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες δοκιμές.

Πηγή:http://www.enikos.gr