Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Paul Walker: Το συγκινητικό βίντεο από τους παραγωγούς του «Fast and Furious»

Με ένα συγκινητικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών οι παραγωγοί των ταινιών «Fast and Furious» είπαν με το δικό τους τρόπο το «αντίο» στον ηθοποιό Paul Walker, ο οποίος έχασε τη ζωή του το περασμένο Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Λος Άντζελες....


Στο εν λόγω βίντεο, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 8 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, υπάρχουν σκηνές από όλες τις ταινίες στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει ο Walker υπό το τραγούδι «I'm coming Home» του Skylar Grey, ενώ τελειώνει με τον Walker μέσα σε μια αγωνιστική πίστα, να στέκεται πάνω σε ένα μπλε σπορ αμάξι.

Στην περιγραφή του βίντεο στο Youtube αναφέρεται ότι η οικογένεια του Paul Walker εκτιμά την κατάθεση αγάπης και καλής θέλησης από τους πολλούς φίλους και οπαδούς του και ζητά, αντί για λουλούδια ή άλλα δώρα, να δοθούν δωρεές στην φιλανθρωπική οργάνωση του Paul Reach Out Worldwide (ROWW).

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη η Universal, η εταιρεία παραγωγής του «Fast and Furious»,  ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της έβδομης ταινίας θα καθυστερήσουν λόγω του θανάτου του 40χρονου Walker.

Για την ώρα, η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του ηθοποιού και του φίλου του είναι σε εξέλιξη...





Πηγή:http://www.protothema.gr