Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Το ΠΑΜΕ καταγγέλει τις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στη λειτουργία των συνδικάτων και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα παρέμβαση προετοιμάζει η κυβέρνηση στη λειτουργία των συνδικάτων. Την ίδια στιγμή που τσακίζουν κάθε εργατικό δικαίωμα, που σπέρνουν φτώχεια και εξαθλίωση, βάζουν νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση, στην ενημέρωση και στην οργάνωση των εργατών....
Μαζί με την καταστολή, την κρατική και εργοδοτική βία προσπαθούν να βάλουν χέρι στα συνδικάτα για να χτυπήσουν τη συλλογική δράση, τους αγώνες, την αντίσταση στη λαίλαπα που εξελίσσεται.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε εγρήγορση και ετοιμότητα.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα Συνδικάτα σε παράσταση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη για το νόμο που αφορά τα συνδικάτα και τη λειτουργία τους. Οι δηλώσεις του υπουργού στοχεύουν επί της ουσίας στην παρεμπόδιση της δράσης των συνδικάτων που παλεύουν για να οργανώσουν την εργατική τάξη και την πάλη της ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 15).