Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Στάσεις εργασίας την Τετάρτη

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα έχει από αύριο το επιβατικό κοινό, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, ενώ μεθαύριο ημέρα της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, η ταλαιπωρία αναμένεται μεγαλύτερη, αφού θα...
 συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.
Ειδικότερα, αύριο από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ.
Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς αεροδρόμιο και αντίστροφα.
Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου
Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό, με εξαίρεση στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- αεροδρόμιο, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ.
Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι όλο το 24ωρο τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή:http://www.enikos.gr