Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα 48ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας κατά των απολύσεων και της εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας, για την ερχόμενη Τρίτη και Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ.Η ΑΔΕΔΥ βρίσκεται σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ για τη μετατροπή της...
Τρίτης σε γενική απεργία, ενώ τα συνδικάτα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα κοινό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 10.30 το πρωί.

Η ΓΣΕΕ αναμένεται να λάβει οριστικές αποφάσεις κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 18.00 τα συνδικάτα θα πραγματοποιήσουν αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, θα συνεδριάσει η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ από κοινού με τα προεδρεία των ομοσπονδιών-μελών της, για να εκτιμηθούν οι εξελίξεις και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Σε νέες 48ωρες κυλιόμενες απεργίες προχωρούν από αύριο και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ στο μέτωπο της Παιδείας διήμερη απεργιακή κινητοποίηση για τη Δευτέρα και την Τρίτη έχουν προκηρύξει οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

Πηγή:http://www.zougla.gr