Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αποκαλύφθηκε το Honda NSX Concept

Η Honda αποκάλυψε το νέο NSX Concept, το οποίο βρέθηκε στη Suzuka, στον 5ο γύρο του πρωταθλήματος Super GT500, για να λάβουν οι επισκέπτες μια πρώτη γεύση του νέου αγωνιστικού ιαπωνικού μοντέλου.Όπως ήταν αναμενόμενο, το αγωνιστικό πρωτότυπο... βασίζεται στο Acura NSX Concept και ακολουθεί τους κανονισμούς του ιαπωνικού πρωταθλήματος GT500.

Το αγωνιστικό μοντέλο εφοδιάζεται με ένα 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο, ενώ συνεργάζεται με ένα υβριδικό σύστημα.

Εξωτερικά φυσικά, φοράει το «κατάλληλο κουστούμι» για χάρη της αεροδυναμικής και της κάθετης δύναμης, προκειμένου να έχει τα καλύτερα δυνατά οδηγικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, διαθέτει ένα φαρδύ body kit, μια τεράστια πίσω αεροτομή, αγωνιστικές αναρτήσεις και ένα μικρό τμήμα από ανθρακόνημα στο κάτω μέρος του εμπρόσθιου προφυλακτήρα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν αποκαλύφθηκαν, κάτι που συμβαίνει και με την έκδοση παραγωγής του NSX, αφού έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει το 2015, ωστόσο δεν υπάρχουν επίσημα τεχνικά στοιχεία για το νέο supercar της Honda. Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει στο Οχάιο των ΗΠΑ.





Πηγή: autotriti.gr