Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ σήμερα στην κοιλάδα των Τεμπών, οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 12.00 έως τις 22.00 και είναι απαραίτητες για την «αποτελεσματική αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων (μεγάλης έκτασης ανάσχεση) που...
προβλέπεται ότι θα προκαλέσει η ομαδική είσοδος των οχημάτων στην περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των Νομών Λάρισας και Πιερίας, επειδή στο συγκεκριμένο σημείο περιορίζεται το πλάτος του οδοστρώματος της Ε.ΟΕ.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης».

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας αποφασίστηκαν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης: αλλαγή του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα [από διασταύρωση Πυργετού (χ/θ 392+ 600) έως διασταύρωση Ομολίου (χ/θ 390+500)], αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα το οποίο θα οριοθετηθεί από τις 12.00 έως τις 22.00.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ με τη διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

Πηγή:http://www.zougla.gr