Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Φεύγει το σεντόνι από το ανανεωμένο Audi A8

Με τη BMW να έχει φρεσκάρει τη Σειρά 7 και τη Mercedes να έχει μόλις παρουσιάσει τη νέα S-Class, έφθασε μάλλον η ώρα για την άλλη γερμανική μάρκα να παρουσιάσει τη δική της ανανεωμένη λιμουζίνα.Η Audi ανέβασε στο youtube ένα video με δύο... καλυμμένα αυτοκίνητα, προαναγγέλλοντας την επίσημη παρουσίασή τους.


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για τα ανανεωμένα Α8 και S8, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα για το κοινό το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Νωρίτερα – και συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου – θα αποκαλυφθούν διαδικτυακά οι φωτογραφίες και οι λεπτομέρειες που αφορούν τα μηχανικά μέρη, τις σχεδιαστικές αλλαγές και την αναβάθμιση του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Πρόσφατα, η εταιρεία με έδρα το Ίνγκολσταντ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα φωτιστικά σώματα του ανανεωμένου Α8, τα οποία είναι τεχνολογίας LED. Οι επεμβάσεις στη γκάμα των κινητήρων του κορυφαίου Audi θα έχουν ως στόχο τον περιορισμό της κατανάλωσης και των ρύπων, στο πνεύμα της εποχής αλλά και ως απάντηση στα όσα πέτυχε η Mercedes στη νέα γενιά της S-Class.