Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία με την οποία γνωστοποιεί στους οδηγούς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω τεχνικών εργασιών σηματοδότησης.«Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής θεμελίωσης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS), θα...
πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Μπογιατίου (χ/θ 19+550), περιοχής Δήμου Διονύσου, κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως και 13-6-2013, ως ακολούθως:

Α΄ ΦΑΣΗ:
Κατάληψη της αριστερής λωρίδας, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε μέγιστο μήκος περίπου 500 μ. πριν από το σημείο των εργασιών, κατά τις ώρες 07.30΄έως 12.00΄.

Β΄ ΦΑΣΗ:
Κατάληψη της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, σε μέγιστο μήκος περίπου 300 μ. πριν από το σημείο των εργασιών, κατά τις ώρες 12.00΄έως 17.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από το σημείο των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Πηγή:http://www.zougla.gr