Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της γιορτής του Αγ. Πνεύματος

Αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται λόγω του εορτασμού του Αγίου Πνεύματος. Έτσι, την Κυριακή και τη Δευτέρα από τις 18.00 έως 02.00 της επόμενης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή αμφιδρόμηση της οδού Ακτής...
Σαλαμινομάχων μεταξύ των οδών Αντιναυάρχου Καραθανάση και Τσιμισκή, στη Σαλαμίνα, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές του τμήματος αυτού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στην παραπάνω οδό κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν και στον Ωρωπό. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Χαλκίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Σταματίου Μπουγέση και Ηρώων Πολυτεχνείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εκτροπών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή:http://www.newsbeast.gr