Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οργισμένη αντίδραση από την Ferrari για το μισθό του Alonso

Την αντίδραση της Ferrari, έφερε η πληροφορία που δημοσιεύτηκε σε όλο τον κόσμο για τους μισθούς των οδηγών στην Formula 1 και πιο συγκεκριμένα για το ποσό που λαμβάνει ο Fernando Alonso. Η ιταλική ομάδα καταφέρθηκε εναντίον του «Business Book GP», το οποίο και δημοσίευσε πρώτο τους μισθούς, χαρακτηρίζοντας το «απόλυτη ηλιθιότητα»!...


Σύμφωνα με το «Business Book GP», o Alonso λαμβάνει ετησίως από την ομάδα 30.000.000 ευρώ, με τους Hamilton και Button να παίρνουν σχεδόν τα μισά. Αυτό εξόργισε τους ανθρώπους της Scuderia οι οποίοι και απάντησαν άμεσα, με την εξής δήλωση, «Υπάρχει κάτι που ονομάζεται “Business Book GP” και δημοσίευσε ότι ο Fernando Alonso κερδίζει €30.000.000 ετησίως. Αυτό είναι απόλυτη ηλιθιότητα, από κάποιους που θέλουν να προβληθούν. Αυτοί βάζουν πάντα τη  Ferrari στην κορυφή, όταν πρόκειται για χρήματα και μισθούς. Είναι ντροπή, αφού η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, κάτι που ξέρουν πολύ καλά όσοι δουλεύουν για τη Ferrari».

Το παράξενο του θέματος ωστόσο, είναι ότι η δήλωση δεν είναι υπογεγραμμένη από κάποιον, όπως συνηθίζεται στην Ferrari. Φυσικά, το γεγονός ότι αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα σημαίνει ότι είναι επίσημη.
Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν. Το περιοδικό ή η Ferrari, έχει δίκιο;

Πηγή:http://www.zougla.gr