Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Test drive με το ολοκαίνουργιο Mercedes Actros

Δύο ολοκαίνουρια Mercedes Actros θα ξεκινήσουν το «ταξίδι» τους στους δρόμους της Ελλάδας τον ερχόμενο Ιανουάριο. Οι πελάτες της μάρκας και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι ίδιοι τα καινούρια οχήματα τόσο σε εθνικό όσο και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο και να καταλάβουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των δύο ολοκαίνουργιων φορτηγών....


Αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εισαγωγική εταιρεία φορτηγών ταξινομεί πλήρεις συρμούς (τράκτορας & επικαθήμενο) ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες τέτοιων οχημάτων να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σε πραγματικές συνθήκες. Τα δύο φορτηγά 1845LS και 1851LS, 450 και 510 ίππων αντίστοιχα, είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής FleetBoard και με καμπίνες Streamline και Gigaspace. Όσον αφορά στο τονάζ θα είναι φορτωμένα με κύβους σκυροδέματος φτάνοντας τους 40 τόνους μικτού βάρους.


Για όσους ενδιαφέρονται να τα οδηγήσουν σε πραγματικές συνθήκες και μάλιστα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας βρίσκονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 6296500. 
 Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης