Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Φορτώνουν» οι οδηγοί φορτηγών

Φαρμάκι δίνει στους οδηγούς φορτηγών το νομοσχέδιο για τα γεωργικά φάρμακα, όπου στις διατάξεις του κρύβεται η τροπολογία για την απελευθέρωση της έκδοσης αδειών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και που θα ξεκινά από τις αρχές του χρόνου και όχι από το 2013, όπως αρχικά είχε οριστεί....


Δεν πρόλαβαν να φτάσουν στα σύνορα οι Τροϊκανοί και άφησαν πίσω τους τα πρώτα μακρόσυρτα κορναρίσματα των φορτηγατζήδων.

Ο Άη Βασίλης, πριν καλά-καλά ξετρυπώσει από την καμινάδα, τους έφερε μαύρα μαντάτα. Η τροπολογία των Υπουργών Οικονομικών και Μεταφορών Ε. Βενιζέλου και Μάκη Βορίδη αντίστοιχα, που κατατέθηκε σήμερα στο νομοσχέδιο, προβλέπει ότι «η μεταβατική περίοδος για τη χορήγηση αδειών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης λήγει την 01.01.2012 (αντί στις 30.06.2013) και ότι «η προβλεπόμενη εφάπαξ ειδική εισφορά που καταβάλλουν οι μεταφορικές εταιρείες υπέρ του Δημοσίου, κατά το ανωτέρω διάστημα, καθορίζεται εφεξής με Κοινή Υπουργική Απόφαση (σήμερα ορίζεται ευθέως στο νόμο).

Ακόμα οι οδηγοί των ταξί πιστεύουν στον Μάκη Βορίδη; Μάκης Βορίδης έρχεται από… από την Καισαρεία, με ταξί και μια κίτρινη τροπολογία. 
Πηγή:http://www.zougla.gr