Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

“Truck festival” τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Για το χρονικό διάστημα 7-9 Οκτωβρίου έχει προγραματιστεί η φετινή 8η έκθεση επαγγελματικών οχημάτων «Truck Festival» η οποια θα λάβει μέρος μέρος στο εκθεσιακό κέντρο Ασπροπύργου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα παρουσιαστούν τα τελευταία μοντέλα φορτηγών όλων των κατηγοριών και βάρους, της Volvo, MAN, Scania, DAF και Iveco...
τα οποία θα είναι διαθέσιμα ακόμα και για test drive. Δεκάδες άλλοι εκθέτες, θα παρουσιάσουν ανταλλακτικά, αξεσουάρ, συστήματα τηλεματικής και οργάνωσης μεταφορικών αποθηκών, Ι.ΚΤΕΟ βαρέων φορτηγών κ.α.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά περισσότερα από εκατό «φτιαγμένα» φορτηγά, τα καλύτερα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς δρόμους. Φετινή καινοτομία της έκθεσης, η εμφάνιση για πρώτη φορά του «Πολιτιστικού Κέντρου Αυτοκινητιστών», το οποίο θα περιλαμβάνει έκθεση σπάνιων φωτογραφιών ελληνικών φορτηγών και λεωφορείων, φωτορεπορτάζ από ταξίδια στα πιο μακρινά μέρη του κόσμου, προβολή βίντεο, κ.α. Κορυφαία στιγμή, η βράβευση παλαίμαχων αυτοκινητιστών για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του νεότερου Ελληνικού κράτους.

Να σημειώσουμε ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν, είτε με προσκλήσεις (www.truckfestival.gr), είτε με την απλή επίδειξη επαγγελματικής άδειας οδήγησης. 
Πηγή:http://www.zougla.gr