Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Συνδικάτο οδηγών τουριστικών λεωφορείων Ελλάδος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ ΤΙΣ 09/06/2011

Καταγγέλλουμε το Δικαστικό πραξικόπημα που έγινε από το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 7/6/2011 εκδίκασης της αγωγής κατά της προαναγγελθείσας Απεργίας του Συνδικάτου που ξεκιναγε στις 08/06/2011 στις 12:01 τα μεσάνυχτα, κατά παράξενο τρόπο και κάτω από
συνθήκες που θυμίζουν άλλες εποχές, πληροφορηθήκαμε ότι άνοιξαν τα δικαστήρια και μας ετοίμαζαν τα χαρτιά για να μας παραδοθεί η απόφαση ότι η απεργία μας είναι παράνομη!!!...
 

Ενώ προηγουμένως, μέλη του συνδικάτου μας, αλλά και το Δ.Σ και οι δικηγόροι μας είχαν πάει στα δικαστήρια της Ευελπιδων τρεις φορές: μια στις 19:30 δυο στις 21:30 και Τρίτη φορά στις 23:45 και ο υπεύθυνος πύλης μας είχε διαβεβαιώσει ότι μέσα δεν υπάρχει κανείς, ότι έχουν φύγει όλοι και δεν έχουν αφήσει καμία απόφαση για δικαστικό κλητήρα.
 
Πως στις 12:45 μετά τα μεσάνυκτα βρέθηκαν δικαστικοί επιμελητές, γραμματείς και φαρισαίοι και τρέχανε και δε φτάνανε;
 
Κύριοι υπάρχουν κάποια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Επιτρέπονται κατοικίδια μέσα στο Ναό τις Θέμιδος?? Διότι ο δικηγόρος των εργοδοτών ήταν μέσα στο κτίριο 13 με τον σκύλο του!!!
 
Πως γνώριζαν οι ιδιοκτήτες την απόφαση του δικαστηρίου και έπαιρναν τηλέφωνο από τις 19:00 τους οδηγούς και τους έδιναν υπηρεσία λέγοντας τους ότι η απεργία είναι παράνομη, απειλώντας τους!!!
 
Γνώριζαν κάτι που εμείς αγνοούσαμε;
 
Αυτή είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία;
 
Μήπως ζούμε κάπου αλλού;

Με ποιο κριτήριο τα αξιοσέβαστα δικαστήρια σας προβαίνουν σε αποφάσεις τέτοιου είδους σταματώντας απεργίες εργαζομένων ενός κλάδου που ζητεί διασφάλιση για υπερβάσεις ωραρίων θέτοντας σε κίνδυνο ζωές επιβατών οδηγών στον βωμό του κέρδους.
 
Κάποιοι κύριοι ξεχνούν τους νομούς διότι η αναψυχή και οι διακοπές δε χρειάζονται προσωπικό ασφαλείας.
 
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε τα εξής: ορισμένοι ξεχνούν ότι οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων είναι και αυτοί άνθρωποι, έχουν ανάγκη από ξεκούραση, έχουν οικογένειες, έχουν υποχρεώσεις.

Εφαρμόστε τους ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Τα ξέρετε τα αποτελέσματα (ΤΕΜΠΗ-ΜΑΛΛΙΑΚΟΣ-ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ) κ.α Όταν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι (αν και υπάρχουν) υπάρχει πρόβλημα αλλά την ξέρουμε την απάντηση!

ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ... ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!! ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
Πηγή:http://etheldrivers.blogspot.com