Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

23o Αττικό Rally Sprint Ronde

Οι μέρες που θα αναβιώσει το γνωστό από το παρελθόν, ΑΤΤΙΚΟ RALLY από την «νέα» Α.Λ.Α. έφτασαν. Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 10:00΄ θα πάρει εκκίνηση το 1ο αυτοκίνητο για την 1η από τις 3 προσπάθειες του. Το 23o Αττικό Rally Sprint Ronde στην γνωστή ειδική της «Μαυροσουβάλας», από τις τελευταίες εντός Αττικής, όλα έχουν μπει στην προβλεπόμενη θέση.

 Ο Δήμος Ωρωπού, αρωγός...
της εκδήλωσης έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να βρίσκεται η διαδρομή σε άψογη κατάσταση. Η S E A J E T S του αγωνιζόμενου Μάριου Ηλιόπουλου, επίσης βοηθά την προσπάθεια της Λέσχης μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Η οργανωτική επιτροπή έχει υπερβεί εαυτούς ώστε όλα να είναι άψογα και ασφαλή για πληρώματα και θεατές. Τα πληρώματα θα απολαύουν έναν αγώνα σχεδόν μοναδικό. Οι θεατές θα βρίσκονται σε οριοθετημένα ασφαλή σημεία, με ορατότητα σε μεγάλα κομμάτια της ειδικής.
Στον χώρο του service park θα υπάρχουν εκπλήξεις !
Μετά την ολοκλήρωση των 3 σκελών του αγώνα, ΟΛΟΙ θα μπορέσουν να απολαύουν μια βουτιά στην πεντακάθαρη θάλασσα του Ωρωπού, αλλά και ένα δροσερό ποτό στο beach bar RED που βρίσκεται απέναντι από τον χώρο του sevice park. Πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων είναι το 23ο ΑΤΤΙΚΟ RALLY SPRINT RONDE να περάσει στην ιστορία σαν μια καλοκαιρινή γιορτή μηχανοκινήτου αθλητισμού κάτω από τον Αττικό καυτό Ήλιο. Ο τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων θα διενεργηθεί στις εγκαταστάσεις της Mr KTEO στην οδό Μπιχάκη 30 στον Α.Ι. ΡΕΝΤΗ την Τετάρτη 29 Ιουνίου από 17:00΄ έως 20:00΄.
Οι συμμετοχές κλείνουν την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 20:00΄
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της λέσχης Α.Λ.Α. Κηφισιας & Βολανάκη 3 στo τηλέφωνο 210 6923180, fax 210 6923135 και στο site http://www.ala-racingclub.gr/