Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Νέο χρήσιμο φτηνό ασφαλιστικό προϊόν από τα ΕΛΤΑ

 Για πρώτη φορά στην Ελλάδα από όλα τα Ταχυδρομικά Καταστήματα παρέχεται μια νέα μορφή ασφαλιστικής κάλυψης οχημάτων που συνδέεται... με το ΟΔΗΓΟ και όχι με το όχημα.
Tο πρόγραμμα POST ΒΟΗΘΕΙΑ είναι ένα ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΩΡΟ από ΕΣΑΣ για τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ αλλά και για ΕΣΑΣ τους ίδιους καθώς εξασφαλίζει ένα άριστο συνδυασμό υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας  (για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όχημα και εάν οδηγεί ο ασφαλιζόμενος ) και υπηρεσιών Προσωπικής Βοήθειας  24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο ΜΟΝΟ με 36€ το εξάμηνο....

Προσωπική Βοήθεια για τον ασφαλιζόμενο, όλο το 24ωρο
·         Υγειονομική μεταφορά παθόντος. Σε περίπτωση που ο ασφαλιζόμενος αντιμετωπίσει αιφνίδιο πρόβλημα με την υγεία του, ατύχημα ή ξαφνική ασθένεια, η INTERAMERICAN αναλαμβάνει με δικό της μέσο (ασθενοφόρο ή ελικόπτερο) τη μεταφορά του σε κατάλληλο Νοσοκομείο. Στην περίπτωση που τον παθόντα ασφαλιζόμενο συνοδεύουν μέλη της οικογένειάς του – παιδιά και σύζυγος – η Εταιρία αναλαμβάνει τη μεταφορά τους στον ίδιο τόπο που διακομίσθηκε ο παθών, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.
·         Εισιτήρια συγγενών. Σε περίπτωση περιστατικού του ασφαλισμένου μακριά από τη μόνιμη κατοικία του το οποίο εξελίχθηκε σε νοσηλεία, καλύπτονται εισιτήρια και 5 μέρες διαμονής σε ξενοδοχείο σε στενό συγγενή του (προκειμένου  να πάει στον τόπο νοσηλείας του). Επίσης, καλύπτονται τα εισιτήρια ενός ακόμα στενού συγγενούς, προκειμένου να πάει στον τόπο νοσηλείας και να αναλάβει τη φροντίδα των ανηλίκων.
·         Ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο. Ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να καλέσει τη Γραμμή Υγείας και να συμβουλευτεί τους γιατρούς όλων των σημαντικών ειδικοτήτων, όλο το 24ωρο
Οδική Βοήθεια για οποιοδήποτε όχημα οδηγεί ο ασφαλιζόμενος
·         Επιτόπου επισκευή του οχήματος. Στην περίπτωση που το όχημα, οδηγούμενο από το ασφαλισμένο πρόσωπο αντιμετωπίζει πρόβλημα (είτε από βλάβη είτε από ατύχημα) αποστέλλεται τεχνικός για επιτόπου επισκευή
·         Μεταφορά του οχήματος σε τοπικό συνεργείο. Αν το όχημα δεν μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου, μεταφέρεται με ειδική πλατφόρμα στο πλησιέστερο κατάλληλο συνεργείο.
·         Επιστροφή του οχήματος στον τόπο μόνιμης διαμονής του οδηγού. Αν η βλάβη είναι σημαντική και το συμβάν είναι μακριά από τον τόπο μόνιμης διαμονής, το όχημα μεταφέρεται σε συνεργείο κοντά στη μόνιμη κατοικία του ασφαλιζόμενου προσώπου.

Επισκεφθείτε ΣΗΜΕΡΑ οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Κατάστημα και ζητήστε το προϊόν Post Βοήθεια. Η πληρωμή του προϊόντος γίνεται μέσω ταχυπληρωμής.
Πηγή:www.pak-elta.gr