Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αυτές μάλιστα, είναι λύσεις!!!

Έτσι μάλιστα ! ! ! Αυτές είναι λύσεις (Περικοπές μέχρι και 75% στα οδοιπορικά στα ΕΛΤΑ) για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας ! ! !


Κύριε Παπακωνσταντίνου μην αγχώνεστε πλέον για το πως θα καλύψετε τα ελλείμματα της χώρας, ρωτήστε τους διοικούντες των ΕΛΤΑ να σας πουν τις ιδέες τους και ποιες  περικοπές εκείνοι αποφάσισαν και υλοποιούν και αυτόματα, αν τις εφαρμόσετε παντού, το...
πρόβλημα θα έχει λυθεί!

Αυτές μάλιστα, είναι λύσεις!!!...
Περικοπές στις εκτός έδρας αποζημιώσεις των μετακινούμενων Συναδέλφων  που φτάνει στο 75% του ποσού που μέχρι χθες εισέπρατταν.
Για να μην νομίζετε πως υπερβάλουμε δείτε το παρακάτω παράδειγμα.

Ένας Συνάδελφος που μέχρι χθες μετακινείτο εκτός έδρας για υπηρεσιακούς λόγους και επέστρεφε αυθημερόν στην έδρα του, υπερβαίνοντας το ωράριο εργασίας του κατά μία ώρα, εισέπραττε το 1/2 της ημερήσιας αποζημίωσης. (50% του 1/25 των τακτικών αποδοχών του).

Μόνο που η διοίκηση του ΕΛΤΑ κάνει λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο, όπου ξενοδόχος οι Συνάδελφοι Οδηγοί, που εν προκειμένω είναι εκείνοι που θίγονται κατά κύριο λόγο από την παρακάτω εγκύκλιο.
Μάθαμε πως ήδη συνεδρίασαν τα διοικητικά συμβούλια του Πανελληνίου Συλλόγου Οδηγών Τεχνιτών ΕΛΤΑ και του Συλλόγου Οδηγών ΕΛΤΑ της Βόρειας Ελλάδας και πήραν αποφάσεις. Αποφάσεις πρωτόγνωρες για το χώρο μας. 
Λίγη υπομονή και κάποιοι θα ψάχνουν να κρυφτούν.

Διαβάστε την χθεσινή ειδική εγκύκλιο:

ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΘΕΜΑ: Οδοιπορικά έξοδα & αποζημιώσεις μετακινούμενου προσωπικού.

Ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΛΤΑ που λήφθηκε κατά την 1467/18-03-2011 (θέμα 1ο) συνεδρίασή του, τροποποιούμε και συμπληρώνουμε την 247/463/29-08-84 Βασική Εγκύκλιο και την 21/207/463/09-09-87 ειδική εγκύκλιο στο σημείο που αναφέρονται στα οδοιπορικά έξοδα και αποζημιώσεις του προσωπικού που μετακινείται εκτός έδρας και επιστρέφει την ίδια ημέρα στην έδρα του, ως εξής:


ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

                                                  
Το προσωπικό όλων των κλάδων του ΕΛΤΑ το οποίο μετακινείται εκτός έδρας, εκτελώντας οποιοδήποτε υπηρεσιακό έργο και επανέρχεται στην έδρα του την ίδια ημέρα, δικαιούται ως αποζημίωση τα παρακάτω:

·   Το 1/8 της ημερήσιας αποζημίωσης (1/25 των τακτικών αποδοχών), εφόσον η επιστροφή του πραγματοποιείται δικαιολογημένα μέχρι 1 ώρα μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου.

·         Η ανωτέρω αποζημίωση θα προσαυξάνεται κατά το 1/8 της ημερήσιας αποζημίωσης, για κάθε πρόσθετη ώρα πέραν της πρώτης, εφόσον η επιστροφή του πραγματοποιείται δικαιολογημένα μετά τη λήξη του κανονικού ωραρίου, η δε συνολική αποζημίωση δεν μπορεί να υπερβαίνει την ημερήσια αποζημίωση.
Η παρούσα εγκύκλιος ισχύει από 18/05/2011 και να επισυναφθεί στην 247/463/29-08-1984 Βασική Εγκύκλιο, αφού λάβει γνώση με υπογραφή όλο το προσωπικό.
Από την ημερομηνία ισχύος της παρούσας καταργείται η 22/119/463/19-05-1989 ειδική εγκύκλιος, η οποία αναφέρεται στο ίδιο θέμα. 
Πηγή:www.pak-elta.gr