Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Λαιμητόμος στην αποζημίωση των εκτός έδρας αποζημιώσεων

 Περικοπές που φτάνουν μέχρι το 75% της μέχρι σήμερα καταβαλόμενης αποζημίωσης στους συναδέλφους που μετακινούνται εκτός έδρας, προβλέπει η σημερινή εισήγηση στο Δ.Σ. του ΕΛΤΑ.
Η συγκεκριμένη αποζημίωση έχει θεσμοθετηθεί με την 247/463/29.08.1984 βασική... εγκύκλιο και τροποποιήθηκε με την 22/119/463/19.05.1989 ειδική εγκύκλιο.

Προφητική αποδεικνύεται η ανάρτηση "ΗΓΓΥΚΕΝ Η ΩΡΑ" του συναδέλφου Ν. Κιούση πριν από λίγες ώρες στο blog μας.


Αν η Διοίκηση και όσοι στηρίξουν τέτοιες αποφάσεις πιστεύουν πως θα περάσουν... είναι βαθειά νυκτωμένοι. Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ δεν πρόκειται να αφήσουμε να κατακρεουργήσουν ένα κεκτημένο δικαίωμα 27 ετών.


Ανεξάρτητα με τη στάση που θα κρατήσει η ΠΟΣΤ (θέλουμε να πιστεύουμε πως επιτέλους θα αφυπνηστεί από τον λήθαργο του τελευταίου χρόνου και θα αντιδράσει), τα πρωτοβάθμια σωματεία που κατά κύριο λόγο θίγονται τα μέλη τους από τη συγκεκριμένη περικοπή, δεν πρόκειται να επιτρέψουν το σφαγιασμό.


Η Διοίκηση αντί του διαλόγου επιλέγει το δρόμο των αυθαίρετων αποφάσεων και της σύγκρουσης με τους εργαζόμενους και επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, σας διαβεβαιώνουμε πως η εργασιακή ειρήνη τελείωσε στα ΕΛΤΑ.

Ο Πόλεμος μόλις ξεκίνησε . . . 

Πηγή:pak-elta.blogspot.com/