Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Οργή στο Γεράκι Λακωνίας για το κλείσιμο του ταχυδρομείου


Σε δυναμικές ενέργειες, για να μπλοκάρουν το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Γεράκι Λακωνίας, αποφάσισαν να προβούν οι κάτοικοι του χωριού.

Σε συνέλευσή τους, συγκρότησαν επιτροπή αγώνα και εξέδωσαν ψήφισμα, που θα σταλεί, μεταξύ άλλων, στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, στα ΕΛ.ΤΑ. αλλά και στους βουλευτές του νομού.
Οι κάτοικοι του Γερακίου καλούν τον περιφερειακό διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ. Πελοποννήσου να ανταποκριθεί στην ανάκληση του κλεισίματος του ταχυδρομείου, διότι, αν αυτό δεν συμβεί έως το τέλος του μήνα, τότε προειδοποιούν ότι θα σταματήσουν την εξόφληση όλων των λογαριασμών και θα αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς που διατηρούν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Επιπλέον, θα ενημερώσουν τις Δ.Ε.Κ.Ο. και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ότι, για τη μη εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμών της περιοχής, οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από τα ΕΛ.ΤΑ..
Τέλος, όπως λένε, θα καλέσουν τους συνταξιούχους και τους επιδοματούχους του Ο.Γ.Α. να ζητήσουν από τον Οργανισμό την καταβολή των συντάξεων και των επιδομάτων τους σε λογαριασμούς τραπεζών.
Πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=256204&cid=4