Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κ.Χατζηδάκης: «Δεν αισθάνομαι μίσος»

F4F229E9955DEBDF5E2D89AD2DAC23A7 Στην ακόλουθη δήλωση προέβη σήμερα ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, μια ημέρα μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της μεγάλης απεργιακής πορείας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
«Δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για όσους μου επιτέθηκαν χθες. Ωστόσο, όλοι είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με το μίσος και με τη βία. Αντίθετα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά από αυτήν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον αστυνομικό που μου έχει διαθέσει η Πολιτεία και τους δύο πολίτες που τραυματίστηκαν προσπαθώντας να με υπερασπιστούν».
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε από τις Βρυξέλλες, εκεί όπου βρίσκεται  για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, με ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητώντας  τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία όσων βιαιοπράγησαν κατά του βουλευτή του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Πηγή:http://www.protothema.gr/

Σχόλιο:

Καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές όπως η επίθεση στον κ.Κωστή Χατζηδάκη.

Όμως κ.Σαμαρά παραδειγματική δεν θα πρέπει να είναι και η τιμωρία όλων όσων "βιαιοπράγησαν" και εναντίον της Χώρας μας;;;