Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση της ΑΔΕΔΥ σε Πάγκαλο

ImageCA5PMJEX «Οι δηλώσεις, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, είναι ενταγμένες στη γενικότερη επίθεση που υλοποιεί και σχεδιάζει η Κυβέρνηση, στο πλαίσιο του μνημονίου και της τρόικα, σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνίας και ιδιαίτερα του Δημοσίου».
Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωσή της ΑΔΕΔΥ σχετικά με τις δηλώσεις Πάγκαλου για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις στο δημόσιο επί σειρά ετών.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οικογένειές τους, οι απλοί άνθρωποι και η κοινωνία, έχουν, πλέον, βγάλει τα συμπεράσματά τους και αποφασιστικά συνεχίζουν τη μάχη για τις άγριες περικοπές μισθών και συντάξεων, ασφαλιστικών δικαιωμάτων, απολύσεων χιλιάδων συμβασιούχων, αύξησης της έμμεσης φορολογίας, της ακρίβειας που εξαθλιώνει τη ζωή όλων», συνεχίζει η ανακοίνωση απάντηση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

«Οι τακτικές του αποπροσανατολισμού, της μετάθεσης ευθυνών και διάσπασης της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι γνωστές και δεν πρόκειται να κάμψουν τους συλλογικούς και κοινωνικούς αγώνες. Η 24ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου θα είναι η νέα απάντηση των εργαζόμενων σε όλους αυτούς, που με πρωτοφανή υβριστική προπαγάνδα επιχειρούν να δημιουργήσουν συνενόχους» καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Πηγή:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=176472&cid=6