Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σχόλιο για την ανακοίνωση της ΠΟΣΤ

Η αγωνία και η αγανάκτηση(για τα πεπραγμένα της ΠΟΣΤ όλο αυτό το διάστημα),από πολλά μέλη του σωματείου μας και ειδικά από τους νεότερους συναδέλφους που έχουμε μια ολόκληρη ζωή μπροστά μας(στα ΕΛ.ΤΑ) μόνο σε εφησυχασμό δεν μας επιτρέπει να είμαστε από αυτά που βλέπουμε και βιώνουμε καθημερινά.

Ραγδαίες εξελίξεις στην καθημερινότητα μας μέσα στον χώρο εργασίας μας αλλά και στην προσωπική μας ζωή με την συρρίκνωση του από πριν χαμηλού μισθολογίου μας.

Εργασιακά Δικαιώματα που είχαν κατακτηθεί πριν πολλά χρόνια με αίμα από πραγματικούς αγνούς συνδικαλιστές χάθηκαν όλα μέσα σε μια νύχτα(και την αντίδραση τους την είδαμε !!!!) και έρχονται σήμερα κάποιοι να μας πείσουν με ανακοινώσεις του τύπου «Η Ομοσπονδία ξανά με ευθύνη απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων και το μέλλον του ΕΛΤΑ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αντιμετωπίσει και αυτή την πρόκληση».

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε να διαχειριστούν τις ζωές μας άνθρωποι που κατά  τη γνώμη μου αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Αν.Γραμματέας του συλλόγου:
            Πήχας Βασίλης