Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

30.09.2010 - Συνέλευση προέδρων σωματείων Ταχυδρομικών

222Την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010 συγκαλείται η συνέλευση των προέδρων των σωματείων των Ταχυδρομικών από όλη τη χώρα στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Η συνέλευση των προέδρων είναι θεσμοθετημένη μέσω του...
καταστατικού της ΠΟΣΤ και ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει το ενδιάμεσο συνέδριο που έχει καταργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΤ και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων, στην συνέλευση των προέδρων θα συμμετέχουν και οι γ. γραμματείς των σωματείων καθώς και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΠΟΣΤ.

Στην συνέλευση επίσης μπορούν να συμμετέχουν  οι εκλεγμένοι Συνάδελφοι στα διοικητικά συμβούλια των σωματείων της Αττικής.

Ελπίζουμε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να παρθούν αγωνιστικές κινηματικές αποφάσεις  αποτροπής των κυβερνητικών σχεδίων για πώληση του ΕΛΤΑ και των Ταχυμεταφορών.

Ελπίζουμε πως έστω την ύστατη στιγμή η ηγεσία του συνδικάτου μας θα απαρνηθεί τον εξαρτημένο κυβερνητικό συνδικαλισμό και θα σταθεί στο ύψος που οι περιστάσεις απαιτούν για την διάσωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ αφενός και θα αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στους εργαζόμενους Συναδέλφους, τα συμφέροντα και τις κατακτήσεις των οποίων υποτίθεται πως υπερασπίζεται αφετέρου.

Πηγή:http://pak-elta.blogspot.com/2010/09/30092010.html#more