Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Καταγγελία της ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ      ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ

(ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ)

Ζήνωνος 7 – 9   - 104 31 ΑΘΗΝΑ   τηλ.               210 523 4001         210 523 4001

Αθήνα 19. 08. 2010

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Καταγγέλλουμε τους εγκάθετους της Διοίκησης του Οργανισμού μας και τους μέντορές τους, που διακατέχονται από μια άνευ προηγουμένου νευρικότητα, με αποτέλεσμα να ξεσπούν και να συμπεριφέρονται ανάρμοστα στους συναδέλφους - υφισταμένους τους.

Σαν πρωτεργάτη τέτοιων ενεργειών και μάλιστα ενάντια σε συνδικαλιστές της παράταξής μας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το Γενικό Διευθυντή Δικτύου Λιανικής και τους ανεπαρκείς και εμπαθείς εμπλεκόμενους σε διώξεις συνεργάτες του, οι οποίοι με άσχημη συμπεριφορά και μεταθέσεις προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα και να  αποκόψουν την επικοινωνία μας με τους συναδέλφους.

Συγκεκριμένα μεταθέτει από την έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας...
στο Κεντρικό Κατάστημα Κοζάνης:

α) την Κυριακή Αναστασιάδου, η οποία είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, πράξη που απαγορεύει ρητά ο Νόμος 1264/1982, και,

β) τη συνάδελφο Στυλιανή Δαδαμόγια η οποία έχει την ειδικότητα του Π. Ε. Μηχανικού (Hardware) και σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του Οργανισμού δεν προβλέπεται τέτοια θέση στο Κεντρικό Κατάστημα Κοζάνης. Η προαναφερόμενη θέση απασχόλησης μηχανικού πληροφορικής (λειτουργία υποστήριξης, εφαρμογής και αυτοματοποίησης δικτύου) προβλέπεται μόνο στην έδρα των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΛΤΑ.

Οι δύο αυτές μεταθέσεις είναι παράνομες και αψυχολόγητες και δημιουργούν πρόβλημα στους Συναδέλφους, αλλά και στον Οργανισμό.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ κάθε τέτοιου είδους ενέργεια και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, που όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σκοπό έχει και προειδοποιούμε όποιον επιχειρεί τέτοιες ενέργειες θα μας βρει αντιμέτωπους σε κάθε του βήμα και θα του εξοφλήσουμε την κάθε παράνομη πράξη τοις μετρητοίς.

Ο καταγγελλόμενος Γενικός Διευθυντής και τα τσιράκια του ας βρουν άλλους τρόπους να εξυπηρετούν τους εντολείς του για να διεκδικήσει ο ίδιος το όνειρο παραμονής στη θέση του και όχι να παρανομεί σε βάρος των Συναδέλφων μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Θα προχωρήσουμε τις δύσκολες αυτές στιγμές όχι σύμφωνα με τη σοσιαλιστική συνταγή των απειλών, των ύβρεων, των μεταθέσεων και των καταπιεστικών μεθόδων, που χρησιμοποιεί η σημερινή Διοίκηση και ο πολιτικός της φορέας, αλλά ελεύθερα για να εκφράσουμε πραγματικά την πολιτική μας βούληση, βάζοντας στο περιθώριο όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να την κατευθύνουν.

Καλούμε την ΠΟΣΤ και την πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ να παρέμβουν άμεσα και να αποδείξουν ότι άδικα κατηγορούνται από τους Συναδέλφους ότι βρίσκονται πίσω από αυτές τις ενέργειες, προασπίζοντας, πλέον, τα μέλη της τα οποία καταβάλουν ανελλιπώς τη συνδρομή τους και αν μη τι άλλο δικαιούνται την προστασία της.

Επίσης καλούμε κάθε αρμόδιο να παρέμβει και να ακυρώσει άμεσα τις μεταθέσεις των Συναδέλφων μας, ώστε να αποκατασταθεί η διασαλευθείσα τάξη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Τέτοιες μεθοδεύσεις είναι απαράδεκτες και είναι καιρός να απομονώσουμε όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν,  τελικά είναι επικίνδυνοι και ανάλγητοι.

             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                    Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ                                                        ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΛΑΣ

Πηγή:http://pak-elta.blogspot.com