Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Τι συμβαίνει με την πληρωμή των οδηγών της Χαλκίδας;;;;

Αντιγράφουμε από το:http://pak-elta.blogspot.com/2010/07/blog-post_9968.html#more

kalokairi09 019 Μπαίνει ο Αύγουστος τη Κυριακή και οι συνάδελφοι οδηγοί στην Χαλκίδα δεν έχουν πληρωθεί ακόμη τις δεδουλευμένες εκτός έδρας μετακινήσεις του Ιουνίου.
Αρκετές φορές και στο παρελθόν η Π/Δ Στερεάς Ελλάδας έχει καθυστερήσει να πληρώσει τις εκτός έδρας μετακινήσεις - αποζημιώσεις των οδηγών της Χαλκίδας, αλλά αυτή τη φορά το κακό παράγινε.
Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να  πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Ιουλίου και ακόμη οι συνάδελφοι δεν έχουν πληρωθεί τα του Ιουνίου.
Θα πρέπει κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες να καταλάβουν επιτέλους, πως οι συνάδελφοι μας δεν δουλεύουν από χόμπι. Ούτε ξυπνάνε κάθε μέρα πριν τις 5:00 το πρωί να κάνουν μια βόλτα αναψυχής 300 χιλιομέτρων στους κακοτράχαλους δρόμους της Εύβοιας, με καύσωνες το...
καλοκαίρι και πάγους το χειμώνα για το κέφι τους.
Οι συνάδελφοι καθημερινά υποβάλλονται σε προσωπικά έξοδα (φαγητό κλπ), αφού επιστρέφουν στα σπίτια τους στις 17:00 το απόγευμα, πότε θα αποφασίσει η Π/Δ Στερεάς Ελλάδας να τους τα πληρώσει;;
Οι συνάδελφοι έχουν οικογένειες που περιμένουν από αυτούς να καλύψουν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες
Αύριο συμπληρώνονται δύο μήνες, που καθημερινά οι συνάδελφοι πληρώνουν από την τσέπη τους χρήματα που κανονικά η υπηρεσία έπρεπε να τους έχει προκαταβάλει.
Η κεντρική διοίκηση γνωρίζει αυτά τα περιστατικά;;;
Κι αν ναι, τι κάνει;;;
Περιμένουμε απαντήσεις!